Lyckad närvaro på larm 2016

650 bullar delades ut och ett 30-tal studenter anmälde sitt intresse av en trainee-plats.

– Larm-mässan blev väldigt lyckad för vår del. Det var första gången vi var med, men definitivt inte sista, säger Sven Lundgren, VD för Staga Sweden AB.

Larm är Linköpings teknologers studentkårs årliga arbetsmarknadsdagar där omkring 160 företag har chans att presentera sig för drygt 7 000 studenter.

Staga fanns med för första gången med två mål, dels att visa upp företaget, dels att hitta nya kompetenta trainees som passar in i den spännande Staga-familjen.

– Vi valde att bjuda på bullar. Jag kan inte säga exakt hur många besökare vi hade i vår monter, men vi delade i alla fall ut 650 bullar och det får vi vara nöjda med.

– Framför allt fick vi kontakt med ett 30-tal personer som är intresserade av en trainee-tjänst hos oss. Jag är övertygad om att det blir fler. Det var flera som tog del av vår information och som skulle återkomma, säger Sven Lundgren.

De som är intresserade kommer att bjudas in till ett event med fördjupad information, beachvolleyboll och middag om ett par veckor.

Och det blir definitivt fler Larm-mässor för Staga. Sven Lundgren igen:

– Absolut. Det är ett bra forum. Vi vill skapa kontinuitet i vår närvaro där. Och vi fortsätter garanterat med utdelning av bullar!