Kundcase

Vi är glada att våra kunder upplever en tillfredsställelse och kundnöjdhet kring det arbete och resultat vi levererar.

Beulco Armatur

Beulco Armatur är specialister på VVS-lösningar. De har ett genuint intresse och engagemang för sina kunders behov av olika produkter som löser problem och effektiviserar. Det är kombinationen av ett brett basutbud av standardprodukter och prefabricerade VVS-lösningar som är deras största styrka.

I sambarbetet med STAGA utvecklades en helt unik 3-dimensionell kassetmanschett för att ge ytterliggare ett försäljningsargument samt att öka den tekniska höjden på produkten.

SCA

SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. De utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken. Som Europas största privata skogsägare fäster de stor vikt vid hållbar skogsförvaltning.

Utvecklingen av Ortvikens papper har skett på Stagas dotterbolag Nordic Barrier Coatings maskiner i Söråker. Projektet har fortlöpt även under 2013 och 2014 och resultatet har varit över förväntan! Görgen Nordlander, Product Manager på SCA, tycker att de fått god hjälp av Staga, främst genom Sven Lundgren, utvecklingschef på Staga Sweden, men även av Mikael Ollas, VD på NBC AB. Resultatet stämde helt överens med det uppsatta målet för projektet, att visa att deras papper fungerar väl i flera applikationer.

Transportstyrelsen

Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. De tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av register arbetar de bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Transportstyrelsen finns på 15 orter i landet och har idag cirka 1 650 medarbetare. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Genom att vinna en offentlig upphandling där Staga har utvecklat en ny tillfällig registreringsskylt bestående till största delen av cellulosa och där de polymerer som används har ett organiskt ursprung. Så har vi hjälp Transportstyrelsen att på ett kosntandseffektivt sätt skapa en produkt som medför en mindre miljöpåverkan än tidigare produkter.

Omdömen

Vad våra kunder säger om oss

J C
J C
Läs mer
Det är väldigt bra arbetsmiljö på Staga. Ingen blir dåligt bemött. Högt i tak med öppna diskussioner. Alla får en chans att bygga sin karriär och framtid med stöd och hjälp från Staga.
Tony oldenburg
Tony oldenburg
Läs mer
Företag som jag sett utvecklas enormt sedan det starta. Jag har också varit i bolaget och sett hur de också satsar på personalen. Härligt energi! Bra där!
Robin Kristoffersson
Robin Kristoffersson
Läs mer
Ett 24,25 ekipage kan ta sig in och ut och trevlig personal.
Bengt Andersson
Bengt Andersson
Läs mer
Bra information om hur företaget fungerar trevliga arbetslokaler ordning och redo, bra arbetsmiljö
Mats Stenhammar
Mats Stenhammar
Läs mer
Innovativt företag med kunden i fokus!
James Allen
James Allen
Läs mer
Staga is a growing and constantly innovating company, and fully deserves its success.
Föregående
Nästa

Berätta vad du tycker

Affärsmöjligheter

Inget möte är onödigt, det finns alltid något att vinna på att träffas. Det gäller bara att se möjligheten.