Om oss

 Vi startade 2009 i en liten lokal på ett företagshotell i Linköping. Det var början på allt. Nu jobbar vi stenhårt med att skapa en hållbar och givande framtid för oss och för våra partners. 

Vision & Kärnvärden

Historia

Alla kan vara med och skapa framgång. Vår resa började på några få kvadrat och en idé. Vi kommer fortsätta att bygga på vår historia med hjälp av partners som vill växa.

Flexibilitet

Att ställa om produktion snabbt, göra olika produkter och erbjuda rätt lösning för rätt partner, hjälper det oss att hålla flexibilitet i vårt arbete.

Kundfokus

Vår vision är 100% kundnöjdhet och vår strategi är att vara proaktiva och identifiera marknadens behov, redan innan de uppstår

Pålitlighet

Vi erbjuder marknadens bästa produkter och levererar dessa i rätt skick, till rätt plats, i rätt tid.

Stagafamiljen

Genom att arbeta tillsammans skapar vi en gemensam trygghet för att våga blicka framåt.

Hållbarhet, kvalitet & miljö

Vi måste tillsammans arbeta för ett hållbart samhälle, detta handlar om alla beslut som vi fattar.

Produkter som tål utmaningen

STAGA är ett produkt- och processutvecklingsföretag där vi löser våra kunders problem. Oavsett om du som kund/partner verkar inom traditionell industri, byggsektorn, förpackningsbranschen eller grafiskindustri kan vi hjälpa dig att skapa nya, eller förbättra, dina existerande produkter. Vi är nämligen experter på problemlösning. Inte bara det –vi erbjuder oss även att tillverka dina produkter på ett kostnadseffektivt sätt, med hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi har vår främsta expertis inom produkt- och processteknik och speciellt när det handlar om produkter baserade på papper, kartong, plast och non-woven, eller ännu bättre, en kombination av dessa!

Välkommen till oss med dina problem, så kan vi tillsammans hitta en lösning!

Innovation

Vi arbetar aktivt för att inte bara vara branschledande, utan även driva utvecklingen inom området framåt.

Din partner för högpresterande produkter

Staga är en proaktiv, lyhörd och pålitlig partner som utvecklar, tillverkar och erbjuder innovativa produkter för maximal funktionalitet. För dig som kund innebär detta att du tryggt kan lita på att vi håller vad vi lovar – både när det gäller kvalitet, leverans och stöd. Ett smart val för medvetna kunder helt enkelt.

Våra kunder är främst grossister, industrier, hustillverkare och återförsäljare inom byggsektorn men även den egna entreprenören kan vändas sig till Staga för professionell hjälp med olika produktrelaterade problem.

De ökande kraven vid tex. hustillverkning har gjort att vårt expertkunnande och våra höga krav på miljöeffektivitet blivit mycket uppskattat. Våra expertkunskaper kommer från år av erfarenhet och från en önskan att tillmötesgå våra kunders växlande behov.

Organisation

STAGA-gruppen omfattar i dagsläget tre bolag. Utöver moderbolaget STAGA har vi även dotterbolagen Nordic Barrier Coating (NBC) och Tabey AB. Totalt är vi ett 30-tal anställda med olika geografiska utgångspunkter. Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare som kan höja vår kompetensnivå eller vårt kunnande ytterligare. Det viktiga är att man passar in i vårt team av ambitiösa och drivna människor med viljan att visa resultat.

Bolagsgruppens ambitioner är att fortsätta växa. Främst organiskt och via nya bolagsuppstarter. Antingen i egen regi eller tillsammans med partners. Vi söker också kontinuerligt efter intressanta förvärv som kan komplettera vår grupp på olika sätt.

Alla inom ägargruppen kompletterar varandra och bidrar till verksamheten med olika unika kompetenser och erfarenheter. Allt från produktion, sälj, finansiering, ekonomistyrning till ledarskap och juridik.

Stagas huvudkontor ligger i Linköping men vi levererar produkter till hela den Skandinaviska marknaden.

Idag gör vi såhär – imorgon kanske vi gör annorlunda!

Det kan alltid bli roligt, vi kan vara seriösa också. Det ena utesluter inte det andra.

Affärsmöjligheter

Vi tror att inget möte är onödigt, det finns alltid något att vinna av att träffas. Det gäller bara att se affärsmöjligheten.

Eget ansvar – klarar du det?

Möjligheterna är många för kompetenta och motiverade medarbetare. Vi ger alla våra medarbetare möjligheten att växa och utvecklas.