Nu konverterar vi allt för Persson Innovation

Vi på STAGA är både stolta och glada att vi fått förtroendet att konvertera alla pappersprodukter för Persson Innovation, som utvecklar innovativa pappershandtag för förpackningar.

Vi på STAGA är både stolta och glada att vi fått förtroendet att konvertera alla pappersprodukter för Persson Innovation, som utvecklar innovativa pappershandtag för förpackningar. Deras produkter finns över hela världen. Pappershandtagen från Perssons förbättrar den övergripande kundupplevelsen, är bättre för miljön och ökar förhoppningsvis även kundernas försäljning.

– När det var dags för oss att byta leverantör var det naturligt att välja STAGA. Vi har tidigare haft samarbeten och köper även en del av vårt papper genom dem. Sven, Mikael och företagets ledning har en gedigen kunskap och har alltid många innovativa och kostnadseffektiva lösningar och idéer. Kort sagt är de förbannat kunniga i det de arbetar med. Vårt samarbete är lättarbetat med en rak och lättsam kommunikation. Jag kan absolut rekommendera STAGA, säger Marcus Freij, som är produktionschef på Persson Innovation.