”Jag kan absolut tänka mig att jobba här igen”

Jakob Pettersson från Söderköping pluggar sista året till civilingenjör inom design och produktutveckling. Under sommaren jobbade han på STAGA. Arbetsuppgifterna varierade, från att testa och utveckla en fuktsensor och automatisera en sprayning i en testanläggning till att genomföra mindre tester och testa rörmanschetter med applicerat tätskikt. Han skrev också rapporter och offerter samt hade direkta kundkontakter.

– Det har varit en positiv upplevelse att vara på STAGA och känns relevant för min utbildning. Det är ett ställe med en harmonisk stämning. Jag kan absolut tänka mig att jobba här igen och Sven Lundgren har redan erbjudit mig att jag gärna får skriva mitt exjobb här. Känslorna verkar vara ömsesidig, vilket självklart känns kul, säger Jakob Pettersson.