STAGA söker marknadsinriktad utvecklingschef

Marknadsinriktad Utvecklingschef till STAGA i Linköping!

Har du erfarenhet av teknisk support eller projektledning och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker STAGA Sweden en marknadsinriktad Utvecklingschef till sin verksamhet i Linköping!

Plats: Linköping , Östergötlands län
Kategori: Ingenjör / Teknik
Typ av anställning: Rekrytering

Om rollen

Vi på STAGA arbetar med produktutveckling, och nu behöver vi en Utvecklingschef som tar ett helhetsansvar för våra projekt, både internt och externt. Beroende på vem du är så kommer vi att anpassa rollen efter just dig, men du kommer huvudsakligen ansvara för att driva våra utvecklingsprojekt framåt. Detta innebär att du kommer att ha mycket kundkontakt och vara länken mellan vår utvecklingsavdelning och våra kunder, och se till att vi tillsammans med våra kunder uppnår utsatta mål och deadlines. Du arbetar med att
följa upp och coacha utvecklarna, med att ta fram arbetssätt och processer för att på bästa sätt driva utvecklingsarbetet framåt och med att ta fram marknadsstrategier för produkterna. Du kommer även att driva egna projekt, och om du önskar, ha direkt personalansvar. Som Utvecklingschef rapporterar du till VD. Inte nöjd med tjänstebeskrivningen? Ingen fara, den uppdaterar vi tillsammans varje år!

Din personlighet

Vi tror att du som är teamorienterad, tydlig och ärlig i din kommunikation kommer passa bra in i hos oss. Du är metodisk, ordningsam och initiativtagande som person och du har en positiv attityd och har lätt för att motivera andra att prestera bättre. Du är strukturerad men kan förhålla dig till vår flexibla verksamhet och får inte ett anfall när vi hittar på nya affärsområden, lokaler eller arbetssätt. Du är självklart engagerad, men vill ha en balans mellan arbete och fritid vilket innebär att vi strävar efter att vi inte ska arbeta övertid.

Din bakgrund

Du som har en akademisk examen och 3-5 års erfarenhet av teknisk support, projektledning eller motsvarande kommer ha en god grund att stå på. Du har ett tekniskt intresse, har lätt för att utrycka dig i tal och skrift samt van att använda officepaketet. Har du även erfarenhet från en mindre, privat verksamhet, gärna i ett industri/produktionsföretag är det meriterande. Har du dessutom arbetat med försäljning eller
haft internationella kontakter så kommer dina erfarenheter vara mycket värdefulla för STAGA.

Om oss

STAGA har sedan starten 2009 eftersträvat att vara medarbetarnas andra familj. Vi värderar gemenskapen i
gruppen och anordnar gemensamma aktiviteter, exempelvis lagar vi lunch åt varandra på fredagar och tränar tillsammans regelbundet. Organisationen är platt och prestigelös, det är högt i tak och målet är att alla ska känna sig ”hemma” här.

Låter det som något för dig? Välkommen till oss!

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 25 juni. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta:
Rekryteringskonsult Mia Neander på: 0736-847561.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår
Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.