Vi söker nya trainees på Larm-mässan!

7500 studenter och över 150 teknikföretag väntas på den stora Larm-mässan på Linköpings universitet den 9 februari.

Givetvis är vi på Staga Sweden AB på plats och siktet är inställt på att hitta nya trainees.

– Vårt mål är att hitta ett 20-tal ingenjörer bland dem som besöker oss under dagen. Vi har chartrat en buss och de här personerna kommer att få åka till Staga för en rundvandring efter mässan. Sedan blir det beachvolleyboll och middag. Dem vi fastnar för kommer att bli kallade till en rekryteringsdag längre fram i vår, berättar Erik Änges, affärsutvecklare på Staga Sweden AB i Linköping.

Staga är känt för sina udda rekryteringsmetoder för att hitta rätt anställda. Det handlar om att hitta personer som passar in i den speciella Staga-familjen. Företagets VD Sven Lundgren berättar att han aldrig rekryterar personal efter bestämda yrkesroller.

– När jag rekryterar handlar det väldigt mycket om de sökandes personlighet. Jag försöker hellre hitta unika personer som jag utformar arbetsuppgifterna efter, säger han.

Så vill du jobba på ett företag som inte är som andra – kom till Stagas monter på Larm-mässan den 9 februari klockan 9-16! Vi bjuder dessutom på kaffe, nybakade bullar och TV spel i montern.