Trainee information

Vi vågar chansa på dig! Vågar du chansa på oss?

Index

Traineetjänst hos oss

Drömmer du om att utveckla och driva ett eget affärsområde inom teknik och innovation? STAGA Sweden i Linköping letar just nu efter de 2 mest lovande förmågorna i landet! Välkommen att söka en unik Traineetjänst där du får visa din kreativitet, ditt mod och engagemang!

STAGA Sweden i Linköping letar ständigt efter de mest lovande förmågorna i landet! Välkommen att söka en unik Traineetjänst där du får visa din kreativitet, ditt mod och engagemang!

Vill du träffa oss innan så tar vi kontinuerligt in examensarbetare och sommarjobbare. Det senaste var två industriella ekonomer som gjorde en marknadsplan för våra nya fuktsensorer. Under sommaren kommer vi erbjuda olika typer av  tillfälliga arbeten, det kan handla om att ifrån kemisk analys, reglerteknik, produktutveckling eller vad som passar just dig. Vi kommer anpassar nämligen sommarjobbet till dina kvalifikationer för att ta reda på om du är STAGA material,  -Vågar du söka?

Hur ser din arbetsdag ut?

Som trainee på STAGA kommer du under 6 månaders tid få möjlighet att skapa ditt eget affärsområde inom STAGA. Detta innebär att du ansvarar för hela processen, från ax till limpa. Du tar fram en fullständig lanseringsplan av ditt affärsområde, allt från produkt till försäljningsstrategi. Du arbetar tillsammans med erfarna medarbetare som kan bistå med kompetens och stöttning, men du kommer själv ansvara för att driva projektet framåt. Efter avslutad traineeperiod kommer du att få presentera ditt affärsområde och då utvärderas din arbetsinsats, och om du är rätt person erbjuder vi dig en anställning i vårt framgångsrika team!

Beroende på vem du är så kommer vi att anpassa rollen efter just dig, dina styrkor och intressen. Är teknik och innovation det som du brinner för? Eller vill du arbeta med kundkontakt och försäljning? Är du intresserad så kan du även få personalansvar om det passar dig bättre. Inte nöjd med tjänstens innehåll? Ingen fara, den uppdaterar vi tillsammans varje år!

Vem trivs här?

Du som är öppen, socialt kompetent och självständig kommer passa bra in i hos oss på STAGA. Du är flexibel och lojal som person och du har ett proaktivt förhållningssätt i arbetet. Du är strukturerad men kan förhålla dig till vår flexibla verksamhet och får inte ett anfall när vi gör vårt årliga lokalbyte. Du är självklart engagerad, men vill ha en balans mellan arbete och fritid vilket innebär att vi strävar efter att vi inte ska arbeta övertid.

Din bakgrund?

Du som har/ska ta en examen inom teknik och vill arbeta med produktutveckling har en god grund att stå på. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att utrycka dig i tal och skrift samt van att använda officepaketet.

Vad erbjuder vi?

STAGA är ett litet företag med stora ambitioner. Vi värderar gemenskapen i gruppen och anordnar gemensamma aktiviteter, exempelvis lagar vi lunch åt varandra på måndagar och tränar tillsammans regelbundet. Organisationen är platt och prestigelös, det är högt i tak och målet är att alla ska känna sig ”hemma” här. Det är viktigt för oss att behålla den familjära känslan med öppen dialog och korta beslutsvägar. Därför är din personlighet oerhört viktig i denna rekrytering. Låter det här som något för dig? Välkommen till oss!

Om STAGA

STAGA Sweden – Din partner för högpresterande produkter

STAGA är en proaktiv, lyhörd och pålitlig partner som utvecklar, tillverkar och erbjuder innovativa produkter för maximal funktionalitet. För dig som kund innebär detta att du tryggt kan lita på att vi håller vad vi lovar – både när det gäller kvalitet, leverans och stöd. Ett smart val för medvetna kunder helt enkelt.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Sven Lundgren, VD STAGA Sweden 0768-417639. Eller fyll i formuläret nedan.

Ta chansen

Vi letar alltid efter nya perspektiv för att stärka Staga. Vi uppmuntrar dig att ansöka om det inte finns några lediga tjänster, eller om det inte finns några som passar dig.

Idag gör vi såhär – imorgon kanske vi gör annorlunda!

Det kan alltid bli roligt, vi kan vara seriösa också. Det ena utesluter inte det andra.