Utveckling

En flexibel tillverkningsprocess som tillverkar din produkt genom rullning, stansning eller montering.

Index

Hem / Vad vi gör

Utveckling

Hur kan vår produktionsutveckling, hjälpa dig att lösa dina problem. Låt oss tillsammans se efter.

Hur kan vår produktionsutveckling hjälpa dig att lösa dina problem?

Låt oss se efter tillsammans.

Framåtskridande men inte kostbar

Hur bedrivs ett företag och dess utveckling som framåtskridande, men inte kostbar? Vi tror att utvecklingen måste göras tillsammans med kunden för företag i vår storlek. Om vi har en befintlig affärsrelation finns möjligheten att därigenom bekosta utvecklingen av nästa projekt eller produkt.

Vi anpassar storleken på projektet efter dess behov. Detta innebär att de minsta projekten görs av produktionen själva, för att minska kostnaden som läggs på projektet.

Vid större projekt tar utvecklingen ett större ansvar och driver projektet i ett molnbaserat system, så kunden kan få en aktiv inblick i hur projektet fortskrider. Projekten blir sedan väldigt iterativa då kunden kontinuerligt är med och ger synpunkter, för att produktens resultat ska bli utifrån de tester vi gör.

Skräddarsydda lösningar

Måttanpassning

Oberoende av branschstandarder kan vi tillverka speciallösningar för våra kunder i from av bredder, längder, diametrar och förpackningar. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper gärna till att skräddarsy efter dina behov.

Läs mer om måttanpassning

Leveransupplägg

För att göra våra kunder ännu mer konkurrenskraftiga erbjuder vi olika lagerhållningskoncept. Vi erbjuder även hjälp med administration, som fakturering och orderhantering, vilket gör det möjligt för våra kunder att koncentrera sig på sin kärnverksamhet.

Läs mer om leveransupplägg

Eget tryck

För att skapa ett igenkännande är det viktigt att synas på sina produkter. Vi försöker skapa förutsättningar för våra kunder att synas, genom att deras logga ska synas på produkterna. Detta är något vi diskuterar fram i samråd med dig som kund, men även här är möjligheterna, i det närmaste, oändliga.

Läs mer om eget tryck

Affärsmöjligheter

Inget möte är onödigt, det finns alltid något att vinna på att träffas. Det gäller bara att se möjligheten.