Vill du arbeta som utvecklingsingenjör i sommar?

Nu har du som studerar på universitet chansen att få en språngbräda ut i arbetslivet via Staga Sweden AB. Företaget söker nämligen en nyfiken, självständig och strukturerad student som under sommaren 2017 kan testa och vidareutveckla en fuktsensor.

– Vi har tillsammans med externa partners utvecklat en fuktsensor för bostäder. Härnäst väntar vidare tester och utveckling internt. Sommarjobbet går ut på att bygga upp våtrumsväggar och fuktskada dem, för att därefter göra kontinuerliga funktionstester av fuktsensorn och förbättra produkten, berättar Sven Lundgren, VD för Staga Sweden AB.

Arbetet kommer att genomsyras av självständighet där sommarvikarien får fria tyglar att nå en tydligt uttalad målsättning.

– Vi kommer agera bollplank och stötta längs vägen, men det är en klar fördel om sommarvikarien kan arbeta självständigt. Vi sätter även stort värde på en god förmåga i att föra olika resonemang i både tal och skrift. Sommarjobbet kan vara ett första steg till en provanställning, säger Sven Lundgren.

Kontaktperson för sommarvikariatet är Erik Änges. Du når honom på 070 184 22 83 eller erik.anges@stagasweden.se.