Projekt

Just nu har vi ett antal utvecklingsprojekt som rullar. När en ny produkt tagits fram, testas denna internt samt ibland även hos statens provningsanstalt SP för att erhålla ett produktcertifikat om produkten behöver det. Certifikatet kan ses som en kvalitetsstämpel för dig som kund, vilken visar att produkten testats och håller vad den lovar.

projekt1

Talande produkter
Genom att använda sensorer kan material tala om vilka fukthalt, temperatur som de befinner sig vid. Staga har under flera år bedrivit forskning med externa bolag. För att ta fram en teknik som skall kunna dektektera fuktskador innan skadan är för stor. Projektet har lämnat laboratorie skala och nu pågår fullskaliga tester i verkliga hus.

projekt2

Radonprodukter
Vi jobbar på att ta nästa steg och få till en certifiering av våra radonprodukter, vi vet att våra produkter fungerar som utlovat och är ett utmärkt skydd mot radon i hus, men ett certifikat är alltid en trygghet för dig som kund. Staga Radonmembran är en helt ny typ av produkt som är i princip helt tät, idag finns bara plastfilmer på marknaden och plastfilmer är inte täta oavsett hur tjocka man gör dem.